Şanlıurfa'da 2-5 milyon yıllık geçmişleri var: Koruma altına alındı! Şanlıurfa'da 2-5 milyon yıllık geçmişleri var: Koruma altına alındı!

Şanlıurfa’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Şehit ve Gazi Ailelerine yönelik buluşma düzenlendi. Programa ev sahipliği yapan Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte tüm misafirlerini karşılarken buluşma yoğun ilgi gördü.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda bir konuşma yapan Vali Şıldak, tüm şehitleri rahmet ve şükran ile anarken gazilere de sağlıklı ömürler diledi. 15 Temmuz akşamı saat 20.00’de Rabia Meydanı’nda düzenlenecek dev buluşmaya davet çağrısında da bulunan Vali Hasan Şıldak, “15 Temmuz; tamamen devletimizi ve milletimizi esir almak isteyen dış güçlerin maşası haline gelmiş, bizi çepeçevre sarmalayıp devletimizin her kademesine sızan o ahlaksız, kendi insanının üzerine silah doğrultan hainlere karşı Dünya’da eşi benzeri olmayan bir kahramanlığın yazıldığı tarihtir. Milli İradenin gücü ve vatan diyen kahramanların birlik ve beraberliğinin en güzel örneğidir. 15 Temmuz, Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale’nin, vatan aşkının devamıdır. 8 yılda ciddi sayıda operasyonlarla temizlik hareketi devam ediyor. Tüm bunlar sürerken biz her zamanki gibi yolumuza devam edeceğiz; birlik ve beraberlikle, toplum olarak dayanışmayla. Bürokrasiden siyasete, sanattan spora, tarımdan sanayiye her alanda kendimizi yenileyerek Türk toplumuna yakışır bir şekilde büyüyerek ilerleyeceğiz. İçimizdeki çürük elmaları hainleri temizleyerek yolumuza devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ülkemizi dünya arenasında en iyi şekilde temsil ederken, bizler de ülkemizin gelişmesi için birlik içerisinde hareket edeceğiz. Bu birlik ve beraberlik bizleri geliştirecek ve kalkındıracak. Onun için hep birlikte diyoruz ki; Şanlıurfa 15 Temmuz’u unutmadı ve unutturmayacak” ifadelerini kullandı.

Program ardından yemek sunumu ve fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

Editör: Haber Merkezi