Kış mevsimiyle birlikte Kent merkezinde trafik çilesi giderek artıyor. Büyükşehir Belediyesi, otobüs ve trambüslerle şehir içi ulaşım filosunu güçlendirmeye çalışsa da ihtiyaç karşısında yetersiz kalıyor. Yapılan yol çalışması ile birlikte Araç sayısının artması ise trafikte yoğunluk oluşturuyor.

AKÇAKALE YENCİE KAVŞAĞINDA TRAFİK DURUYOR

Şanlıurfa - Akçakale yolu üzerindeki Yenice Kavşağı, günde binlerce araç tarafından kullanılıyor. Ancak kavşakta köprülü kavşak olmaması ve ışık sistemi bulunmaması, trafikte büyük sorunlara yol açıyor.

Özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik adeta kilitleniyor. Trafik memurları, kavşakta yaşanan yoğunluk nedeniyle zorlanıyor. Trafik çilesi, maddi hasarlı kazalara da neden oluyor.

Şanlıurfalılar, İsrail'e lanet Filistin'e de destek sloganları attı Şanlıurfalılar, İsrail'e lanet Filistin'e de destek sloganları attı

KARAKÖPRÜ’DE HAYAT DURUYOR

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinden günde binlerce araç tarafından kullanılan Diyarbakır yolu, Otogar ve Ataşehir Kavşağı'ndaki trafik yoğunluğu özellikle mesai bitimi ve okul çıkış saatleri ile birlikte artarak devam ediyor. Kavşaktaki trafik tam bir keşmekeşe dönüyor. Trafik yoğunluğu nedeniyle araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Bazı araçlar ise kavşakta dakikalarca beklemek zorunda kaldı. Trafik yoğunluğu nedeniyle vatandaşlar zaman kaybı ve mağduriyet yaşadı.

11 NİSAN STAT YANI KÖPRÜ ÇALIŞMASI VE YOL ÇÖKMESİ TRAFİĞİ BİTİRDİ

15 Mart’ta meydana gelen sel felaketinde 11 Nisan stat yolunda yapılan köprü çalışması trafik uzun araç kuyruklar oluşuyor. İmam Bakır Mahallesinde çökme nedenle kapatılan yol trafik çıkmazını daha da sıkıntıya soktu.

VATANDAŞLAR YENİ ÇEVRE YOLLAR KÖPRÜLÜ KAVŞAKLAR İSTİYOR

Sık sık trafik aksaklığın yaşandığını belirten vatandaşlar, yetkililerin bir an önce yeni çevre yollar ve köprülü kavşak çalışması başlatmasını istiyor.

Editör: Haber Merkezi