Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde Değişim Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde Değişim
Son zamanlar da kozmetik ürünlerine gelen zamlar nedeniyle piyasalar da ve bazı güzellik merkezlerinde orijinal olmayan veya yan ürün olarak vatandaşlara satılan ürünler insan sağlığını tehdit ediyor. Bu nedenle Sırrın- Karşıya Mahallesi Kanal bulvarında faaliyet gösteren Medikal Uzmanı Hazal Eryılmaz, sahte kozmetik ürünlerinin içinde bulunan birçok kimyasal ve tehlikeli maddeler bulunabileceği konusunda uyarıyor.
Son zamanlarda sahte kozmetik ürünler ve merdiven altı ürünlerin kullanımında artış yaşandığını vurgulayan Medikal Uzmanı Hazal Eryılmaz, “ Böyle bir işe girmek istiyorsanız öncelikle bir ruhsatın olduğuna, uzman belgeleri olan ve uzmanlarla çalışıldığında gerçekten kaliteli sahte olmayan ürünlerde işlemler yapıldığında öncelikle dikkat etmenizi rica ediyorum. Çünkü bu dönem piyasamız tamamen sahte, merdiven altı ürünler, isim benzerliği ile çıkartılmış yan ürünler çıkartılmış görsellerle ve sahte ürünlerle oluşan ciltteki deformasyonlarla çok ön plandayız” şeklinde konuştu.
Ciltte sahte ürünler kullanıldığı zaman büyük deformasyonlar meydana geldiğini ifade eden Medikal Uzmanı Hazal Eryılmaz, “ Sahte ürünler kullanıldığında yüzde ufak ufak sivilceler, renk eşitsizlikleri başlar. Ciltte oluşan sivilceler ve akneler derin bir yaralar açmaya ol açar bundan sonraki süreç sizler için daha zor bir süreç olacak çünkü bu seferde o ürünlerden kurtulmanın yanı sıra cildimize vermiş olduğu formasyonu, lekeleri tedavi etme çabası içerisine gireceğiz buda bizler ve cildimiz için çok uzun bir süreçtir” dedi.
Editör: Haber Merkezi