URFA HABERLERİ

Zihinsel Engelliler Derneğinden Vali Şıldak’a ziyaret

Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu ve dernek üyeleri Vali Hasan Şıldak’ı ziyaret etti.

Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu ve dernek üyeleri Vali Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret etti. Vali Şıldak, Zihinsel Engelliler Derneği Başkan ve dernek çatısı alıntında bulunan Engelli bireyleri makamında kabul etti.

Kentte Zihinsel engellilere yaptığı Hobi bahçeleri, Aileye bireylerin katıldığı yaz tatil kampları, önemli günlerde yapılan etkinlikler ve Giyim ile ayakkabı yardımlarıyla Şanlıurfa’da taktir toplayan Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu yaptığı çalışmaları Vali Hasan Şıldak’a aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şıldak, yapılan çalışmalarla engelli bireylerin sosyal hayat içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörüyle hayatı onlar için kolaylaştırmaya gayret ettiklerini dile getirdi.

Denek Başkanı Satoğlu, “Bugün buraya dernek üye bireyleriyle birlikte geçtiğimiz aylarda Şanlıurfa’ya atanan Valimizi tebrik ziyareti gerçekleştirdik. Biz dernek olarak yaptığımız çalışmaları Valimize anlattık, gerek bizlere gerekse Engelli bireylere yakın davrandı, Nazik kabullerinden dolayı Valimize teşekkür ediyorum”dedi.