SİYASET

Viranşehir’de vekil Kunt ve belediye eş başkanları muhtarlarla bir araya geldi

Dem Parti Şanlıurfa Milletvekili Dilan Ayan Kunt, Viranşehir'de düzenlediği bir dizi toplantıda, Viranşehir Belediye Eş Başkanları Serhat Dicle İnan ve Bedriye Yorgun ile birlikte kırsal ve merkezde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda, Viranşehir'de hayata geçirilen ve gelecekte yapılması planlanan çalışmalar hakkında muhtarlarla istişare edildi. Muhtarlar, mahallelerinin sorunlarını ve taleplerini dile getirdiler.

Milletvekili Dilan Ayan Kunt, toplantıyı düzenleyen Viranşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Mitha Güllü'ye ve katılımcı muhtarlara teşekkür ederek, “Muhtarlarımızın tüm sorunlarını not aldım. Yerelde eş başkanlarımız gerekeni yapacaktır ve ben de mecliste elimden geleni yapacağım. Kimsenin bundan şüphesi olmasın,” dedi.

*Viranşehir Belediye Eş Başkanları'ndan Açıklamalar*

Viranşehir Belediye Eş Başkanı Serhat Dicle İnan, belediyeyi halkın helal oylarıyla kazandıklarını belirterek, “Biz bu göreve halkımıza hizmet etmek için geldik. Belediyeyi devraldığımızda borçlarla karşılaştık, ancak bu borçları öderken halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Hiçbir bahaneye sığınmadan, Viranşehir'i daha yaşanabilir bir kent yapacağız. Herkese eşit ve adil bir şekilde hizmet götürmek için gece gündüz çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

Belediye Eş Başkanı Bedriye Yorgun ise programa katılan tüm muhtarları selamlayarak, “Biz her zaman muhtarlarımızla işbirliği içinde mahallelere hizmet götürüyoruz. Viranşehir Belediyesi'ni halkımızla birlikte yönetiyoruz ve bu anlayışla çalışmaya devam edeceğiz. Seçimlerde ne söz verdiysek, hepsini yerine getireceğiz. Viranşehir'in sorunlarını biliyoruz ve bunları hep birlikte çözeceğiz,” dedi.

Yorgun, konuşmasının devamında Narin isimli bir çocuğun yaşadığı olaya değinerek, bu durumu topluma yaşatan anlayışı kınadıklarını belirtti. “Bu tür olayları yapanları hep birlikte kınıyoruz. Sistemin çocuklara dair politikalarını, yargı sisteminde caydırıcı hükümlerin olmayışını ve medyanın etkisini göz ardı edemeyiz. Çocuklarımıza ve geleceğimize sahip çıkmalıyız,” dedi.

Toplantı, muhtarların mahalle sorunlarını paylaşmaları ve karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi. Günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.