Viranşehir Belediyespor uzun süredir merakla beklenen teknik direktör sorununu çözdü.

Kulüp As Başkanı Mehmet Kanar, tecrübeli hoca Aykan Atik ile anlaştıklarını duyurdu.

Bugün yapılan resmi açıklamada, Aykan Atik'in Viranşehir Belediyespor'un yeni teknik direktörü olarak göreve başladığı duyuruldu.

Aykan Atik, daha önce çalıştığı kulüplerde gösterdiği başarılarla tanınan bir isim ve Viranşehir Belediyespor'da da benzer bir performans göstermesi bekleniyor.

Şanlıurfaspor Mehmet Coşkun’u renklerine bağladı Şanlıurfaspor Mehmet Coşkun’u renklerine bağladı

Kulüp As Başkanı Mehmet Kanar , Atik ile yapılan anlaşmanın takım için yeni bir başlangıç olacağını ve hedeflerinin büyük olduğunu belirtti.

Taraftarlar da yeni teknik direktörlerinden umutlu, Atik'in takımı başarıya taşıyacağına inanıyor.

AYKAN ATİK KİMDİR

28 Aralık 1971 Ankara-Çankaya doğumlu olan Sinan Atik, eski bir futbolcu.

Profesyonel futbolculuk kariyerinde, Silifkespor, Kayseri Erciyesspor, Gebzespor, Kardemir Karabükspor, Pendikspor, Cizrespor, Boluspor, Aksarayspor, Kozanspor ve Çankaya Gençlikspor formaları giyen Aykan Atik, 2005’te futbolculuk kariyerini noktalarken, toplamda 177 karşılaşmaya çıktı ve 23 gol kaydetti.

Aktif futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra 2007’den beri antrenörlük yapan Aykan Atik, Gebzespor, Gümüşhanespor, Ankaragücü, Hacettepe, tekrar Ankaragücü, Çubukspor, Etimesgut Belediyespor ve en son bu sezon Çorum FK’nın ligdeki rakiplerinden Amed Sportif Faaliyetler’i çalıştırdı.

Editör: Haber Merkezi