Vali Hasan Şıldak, Barış Pınarı harekat bölgesinde yer alan Resulayn’da incelemelerde bulundu. Gün boyunca Değerlendirme ve Güvenlik Koordinasyon Toplantılarına başkanlık eden Vali Şıldak, akşam saatlerinde de Ceylanpınar’a geçti.

Vali Şıldak, Eyyübiye Toki Deprem Konutlarını İnceledi Vali Şıldak, Eyyübiye Toki Deprem Konutlarını İnceledi

İl merkezi ve ilçelerde temaslarını sürdüren Vali Hasan Şıldak’ın adresi bu kez Barış Pınarı Harekat Alanında yer alan Resulayn bölgesi oldu.

Sabah saatlerinde bölgeye giden Vali Şıldak, ilk olarak danışmanlık hizmetlerini yürüten kamu kuruluşlarının bölge koordinatörlerinin katılımıyla Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi.

Vali Şıldak, ardından Güvenlik Koordinasyon Toplantısına başkanlık ederek bölgedeki huzur ve güvenliği sağlayan tüm güvenlik güçlerine çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Şıldak, Ceylanpınar’da Vatandaşlarla Buluştu

Vali Şıldak, yapımı tamamlanan Ceylanpınar Gümrük Kapısı'nda da incelemelerde bulunmasının ardından akşam saatlerinde Ceylanpınar’a geçti. Ceylanpınar’daki ziyaretlerine Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği ile başlayan Vali Şıldak, ailelere diledikleri an kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti. Burada şehitlere dualar okuyan Vali Şıldak daha sonra ilçe merkezine giderek vatandaşlarla buluştu. Gazi Caddesi üzerindeki esnafa hayırlı işler dileklerinde bulunan Vali Şıldak, vatandaşlarla da sohbet ederek talepleri dinledi.

Gece saatlerinde ziyaretlerini tamamlayan Vali Şıldak ardından şehir merkezine döndü.

Editör: Haber Merkezi