Şanlıurfa'da 2-5 milyon yıllık geçmişleri var: Koruma altına alındı! Şanlıurfa'da 2-5 milyon yıllık geçmişleri var: Koruma altına alındı!

Şanlıurfa’da toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye özen gösteren ve il genelinde alınacak kararlar için sivil toplum kuruluşlarının fikirlerine önem veren Vali Hasan Şlıdak, ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Şıldak, dünkü programında Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Şanlıurfa İl Temsilciliği, Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MUSİAD) Şanlıurfa Şubesi, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şanlıurfa İl Temsilciliği, Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu ve İlim Yayma Cemiyeti Şanlıurfa Şubesi’ni ziyaret etti.

Buluşmalarında Şanlıurfa’nın gelişimi için ortak paydada buluşulmasının önemine değinen Vali Şıldak, ziyaretlerine devam edeceğinin altını çizerek, her zaman fikir ve önerilere açık olduklarını dile getirdi.

Sivil Toplum Kuruluşları ve derneklerin çalışmaları hakkında da bilgiler alan Vali Şıldak, önümüzdeki günlerde ziyaretlerine devam edecek.

Editör: Haber Merkezi