Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında, Şanlıurfaspor, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda karşılaştığı Uğur Okulları İstanbulspor’a 3-0’lık skorla mağlup oldu. İstanbul ekibi, üstün bir performans sergileyerek ev sahibi avantajını iyi değerlendirdi ve haftayı galibiyetle kapattı.

Karşılaşmanın 14. dakikasında, Uğur Okulları İstanbulspor köşe vuruşu kazandı. Paslaşarak kullanılan bu kornerde Loshaj topu ceza sahasına ortaladı. Ön direkte iyi yükselen Okan Erdoğan, kafa vuruşuyla topu uzak köşeden ağlara gönderdi. Bu golle İstanbulspor, 1-0 öne geçti

Sarı yeşilliler kamp çalışmalarına ara verdi Sarı yeşilliler kamp çalışmalarına ara verdi

Henüz bu golün etkisi geçmeden, 23. dakikada İstanbulspor farkı ikiye çıkardı. Savunma arkasına sarkan Sambissa, derinlemesine atılan pasla buluştu ve hızla ceza sahasına yöneldi. Sambissa, topu düzgün bir pasla Emir Kaan Gültekin'e aktardı. Emir Kaan, boş durumda kalan kaleye yaptığı vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi.
İkinci yarıda Şanlıurfaspor geri dönüş için çaba sarf etse de, İstanbulspor savunmasını aşmakta zorlandı. 68. dakikada İstanbulspor'un tehlikeli bir atağında, Ofosu’nun pasında topla buluşan Malle, penaltı noktasına yakın bir mesafeden sert bir vuruş yaptı, ancak Şanlıurfaspor kalecisi İsa topu kontrol etmeyi başardı.

Editör: Haber Merkezi