3.SAYFA

Şanlıurfa'da sürücülere ceza yağdı

Şanlıurfa’da güvenlik güçleri şok uygulamalarına devam ediyor. Hafta sonunda da Alkol ve Uyuşturucu Denetimi yapan Emniyet ve Jandarma ekipleri vatandaşlardan tam not aldı.

Şanlıurfa’da huzurun ve güvenin temini için yoğun çalışmalarına devam eden Emniyet ve Jandarma ekiplerinin hafta sonu programında yine şok uygulamalar ve trafik denetimleri vardı. 

Cumartesi gecesi 21-00 ile 03.00 arasında il merkezi, ilçe ve kırsal bölgelerde yapılan denetimlerde Bin 165 araç kontrol edildi. Titizlikle sürdürülen çalışmalarda 171 sürücüye 448.163.00 TL tutarında trafik para cezası uygulanırken, 8 araç trafikten men edildi ve alkollü araç kullanan 10 sürücünün ehliyetine de el konuldu. 

*“Şanlıurfa’da Suça ve Suçluya Yer Yok”*

Aranmakta olan iki kişinin de yakalandığı denetimlerle ilgili bir değerlendirme yapan Vali Hasan Şıldak, bu yöndeki çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Tüm güvenlik güçlerini çalışmalarından dolayı tebrik eden Vali Şıldak, Şanlıurfa’da huzurun ve güvenin sürekliliğine özen gösterdiklerini ve suç ve suçlulara hiçbir zaman müsamaha gösterilmeyeceğini belirtti.