Hazine ve Maliye Bakanlığı tasarruf tedbirleri ile ilgili aldığı kararlar doğrultusunda ilk aşamada 100, ikinci aşamada 200 olmak üzere 300 malmüdürlüğünün kapatılması için çalışma başlattı.

Bu kapsamda 1 Temmuz itibariyle Şanlıurfa’nın 2 ilçesinde malmüdürlükleri faaliyetlerini sonlandırdı.

Şanlıurfa’nın Suruç ve Viranşehir malmüdürlükleri 1 Temmuz itibariyle son mesaisini yaptı.

Kapanan  malmüdürlüklerindeki çalışanlar ise Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın farklı birimlerinde görevlendirilecek.

İlçelerde kapatılan malmüdürlüğü ile ilgili hizmetler ise Şanlıurfa merkezden verilmeye devam edecek.

“300’E MALMÜDÜRLÜĞÜ KAPANACAK”

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 24 Mayıs’ta yaptığı açıklamada bakanlığının taşra teşkilatlardan birisi olan malmüdürlüklerinin, muhasebe ve diğer saymanlık hizmetleri sunduğunu belirterek, şunları dile getirmişti:

Akaryakıt fiyatları yine değişiyor! Araç sahiplerine bir iyi bir de kötü haber Akaryakıt fiyatları yine değişiyor! Araç sahiplerine bir iyi bir de kötü haber

"Tasarruf tedbirlerine ilişkin Cumhurbaşkanı Genelgesi'yle birlikte Bakanlığıma bağlı malmüdürlüklerinin yeniden yapılandırılması talimatını verdim. İlk aşamada 100, ikinci aşamada da 200 olmak üzere 300 malmüdürlüğünün kapatılması sağlanacak. Malmüdürlüklerinin yaptığı görevler, bundan böyle hizmet birleştirilmesiyle il merkezlerinden veya belirli kriterlere göre seçilmiş başka bir malmüdürlüğümüz tarafından yerine getirilecek."

Editör: Haber Merkezi