Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği her yıl düzenlediği Fatih Deniz Sosyal gelişim deniz kampı kültürel gezisi kapsamında 112 engelli ve refakatçısıyla birlikte kültür gezisi kapsamında Mersin'in Kızkale ilçesinde tatil yaptı.

Kızkalesi'nde tatil yapan engelli ve refakatçileri denizin keyfini çıkartıp , Türkü söyleyip göbek atıp sosyal aktivitelerde bulundular.

Başkan Yavuz Şehit Ailelerin ve Gazilerin Sorunları Bakan Bolat’a İleti. Başkan Yavuz Şehit Ailelerin ve Gazilerin Sorunları Bakan Bolat’a İleti.

Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu; "112 Zihinsel Engellilerimiz ve Refakatçıları bir haftalık Kızkalesi Beldesinde “ Fatih Deniz; Deniz Eğitim ve kültür gezisi’ kapsamında tatil yapıyoruz.  Gündüz denizde gece Otellerinde Eğlencelerimiz devam ediyor. Sosyal sorumluluk’ yönünden destek olan Şanlıurfa Valisi Hasan Şildak, Haliliye Belediye Başkanı  Mehmet Canpolat,  İşadamı Süleyman Durmuş, Mali Müşavir Osman Deniz, GÖKSA BETON ve Prafabrik, OSBM , ŞESOB irşigi, Şanlıurfa Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü, ŞUTSO’ya kuruluşlara teşekkür ediyorum”dedi.

Editör: Haber Merkezi