SAĞLIK

Şanlıurfa’da başarılı doktor Lütfiye Seçil Deniz Balyen hasta kabulüne başladı

Harran Üniversitesi Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede, Hematoloji Uzmanı Dr. Lütfiye Seçil Deniz Balyen, hasta kabulüne başladı. Balyen, "Bu bölümü geliştirmek ve hastalarımıza en iyi hizmeti sunmak için tüm gayretimi göstereceğim.” dedi.

Harran Üniversitesi Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Rektör değişikliği sonrasında hem eğitim kampüslerinde hem de hastanede önemli gelişmeler yaşandı. Somut adımlarla ilerleyen Harran Üniversitesi Hastanesi, her ay birçok branşta yeni doktorları hasta kabulüne alıyor.

Bu bağlamda, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Hematoloji Uzmanı Dr. Lütfiye Seçil Deniz Balyen, şimdi Harran Üniversitesi Hastanesi Hematoloji Yandal bölümünde hasta kabulüne başladı.

Konuya ilişkin konuşan başarılı doktor Balyen, "Şanlıurfa'nın köklü tarihi, zengin kültürü ve medeniyetiyle büyük bir potansiyele sahip olduğuna inanıyorum. Harran Üniversitesi'nde daha önce Hematoloji Bölümü yoktu. Bu bölümü geliştirmek ve hastalarımıza en iyi hizmeti sunmak için elimden gelen tüm çabayı göstereceğim." şeklinde konuştu.

LÜTFİYE SEÇİL DENİZ BALYEN KİMDİR?

Lüftiye Seçil Deniz Balyen, Hatay'ın İskenderun ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini burada tamamladıktan sonra tıp eğitimi için Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne yöneldi. Uzmanlık eğitimini Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahiliye Anabilim Dalı'nda aldı. Yaklaşık 3.5 yıl boyunca Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde akademisyenlik yaptı. Ardından Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İç Hastalıkları Anabilim Dalında Hematoloji Yandal uzmanlığı eğitimi aldı. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi'nde mecburi hizmetini tamamladıktan sonra şu anda Harran Üniversitesi Hastanesi Hematoloji Yandal bölümünde yeni görevine başladı.