Başkan Gülpınar, “Gençlerimiz Şanlıurfa’nın Aydınlık Yüzleridir” Başkan Gülpınar, “Gençlerimiz Şanlıurfa’nın Aydınlık Yüzleridir”

Haliliye Belediyesi, “Yardımlaşma ve Dayanışmanın Kalbi” sloganıyla yürütülen çalışmalar çerçevesinde ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

Ramazan ayının manevi atmosferinde vatandaşlara destek sunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, iftar öncesi hanelere sıcak yemek ve taze ekmekleri ulaştırıyor. Ramazan ayı boyunca devam eden bu hizmetle yemek yapma imkanı olmayan yaşlı, engelli ve dar gelirli vatandaşlara sıcak bir destek sağlanıyor. Yapılan başvurular sonucu komisyon tarafından tespit edilen 4 bin 445 vatandaşa günlük 3 çeşit yemek ulaştıran Haliliye Belediyesi, Aşevi hizmetini daha verimli hale getirmek ve vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarına katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirdiği Ekmek Üretim Tesisi ile ürettiği 6 bin ekmeği de vatandaşlara ulaştırıyor. Belediye bünyesindeki ustalar tarafından hijyenik koşullarda hazırlanan taze ekmekler, iftar saatinden önce Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından sıcak yemekler eşliğinde hanelere teslim ediliyor.

Sosyal yardımlaşma alanında yürüttüğü projelerle ihtiyaç sahiplerine her zaman destek olmaya devam eden Haliliye Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşarak hayır duaları alıyor.