SAĞLIK

Ortopedi ve travmatoloji uzmanları Şanlıurfa’da bir araya geldi

Harran Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği’nin ev sahipliğinde, travma sonrası alt ekstremite kırıklarında kaynamama ve yanlış kaynama sorunlarına yönelik güncel bilimsel gelişmeler konulu toplantı düzenlendi.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi sağlık hizmetlerinin yanında eğitim faaliyetlerini de sürdürüyor.  İlizarov Yöntemleri Uygulama ve Geliştirme Derneği - ASAMİ TÜRK öncülüğünde ve Harran Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği’nin ev sahipliğinde toplantı gerçekleştirildi.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan toplantıda konuşan Harran Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, bölgede 3 milyonu aşkın bir nüfusa hitap ettiklerini, travma merkezi olarak her türlü kaza ve yaralanmaya maruz kalan hastaları kabul ettiklerini bu toplantının da güncel gelişmeleri meslektaşlarımızla paylaşma açısından oldukça verimli olduğunu söyledi.

Toplantıya katılım sağlayan tüm hocalara teşekkür eden Prof. Dr. Altay, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği olarak bu hastalığın tedavi sürecinde her türlü teknolojik altyapıya sahip olduklarını ve 20 kişiyi aşkın bir doktor kadrosuyla hizmetlerini 7\24 sürdürdüklerinin altını çizdi.

ASAMİ TÜRK Derneği adına konuşma yapan Prof. Dr. Mehmet Erdem ise ev sahipliklerinden dolayı

Harran Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akif Altay başta olmak üzere ortopedi kliniğinde çalışan herkese ve tüm yöneticilere teşekkür etti.

Prof. Dr. Erdem, dernek olarak bu toplantı ile bölgedeki çalışma arkadaşları doktorlarla bir araya gelerek interaktif bir paylaşım sağladıklarını ve bunun çok ciddi olumlu geri dönüşlerini aldıklarını bildirdi.