Haliliye Kaymakamı Doktor Muhammed Serkan Şahin, Haliliye İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Onur Şensu, Merkez Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ahmet Öztürk, Çamlıdere Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Başçavuş İrfan Kızıldağ ve Dağyanı Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Çevik’in katılımıyla ilçede görev yapan güvenlik korucularıyla Valilik Konferans salonunda bir araya geldi.
Kaymakam Şahin, ilçede görev yapan güvenlik korucularını çalışmalarından dolayı tebrik ederken yıl sonunda imzalanan protokol ile 10 bin TL ek destek vereceklerinin müjdesini de verdi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Haliliye Kaymakamlığı, “Toplantıda, güvenlik güçlerinin fedakâr çalışmaları değerlendirilip ilçemizdeki güvenlik korucularına yıl sonunda  imzalanan protokol ile 10.000₺ ek destek müjdesi verildi. Kaymakamımız, bölgedeki huzur ve güvenliğin sağlanmasında büyük pay sahibi olan koruculara sağlanacak bu ek desteğin, onların motivasyonunu artıracağını ifade etti.  Desteklerin devam edeceğini belirten Kaymakamımız, güvenlik güçlerinin her daim düzenli ve disiplinli olarak yanında olacaklarını vurguladı” ifadelerini kullandı.

Efe Murat Erbaş, İletişim Başkanlığı İstanbul Bölge Müdürü olarak atandı Efe Murat Erbaş, İletişim Başkanlığı İstanbul Bölge Müdürü olarak atandı

Editör: Haber Merkezi