URFA HABERLERİ

Emine Erdoğan’dan, Birecik'teki minik sporculara 500 milli takım forması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birecik'teki minik sporculara 500 milli takım forması gönderdi.

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesindeki kız öğrencilerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’dan büyük destek, geldi.

Erdoğan minik sporculara 500 milli takım forması gönderdi.

Futbol Akademisi Sorumlusu Tuncay İnanç, Emine Erdoğan’ın Birecik’te bulunan kız ve çocuklara 500 milli takım formasın gönderdiğini belirtti.

İnanç konuya ilişkin şunları kaydetti:

2012'den 2024'e kadar Birecik Belediyespor'a alt yapı ve A Takım'da hizmet verdik. Yaklaşık 500 gencimizi lisanslı futbolcu olarak yetiştirdik.

Birecik’te 6-16 yaş arası kız futbol takımı dahil olmak üzere beş grubumuz var.

Amacımız Birecik'teki çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan spor ile korumak ve yetenekli gençlerimizi profesyonel futbol kulüplerine kazandırmak. Her yıl yaklaşık 5 futbolcuyu profesyonel futbol kulüplerine veriyoruz.

Günümüzde her şeyin maddiyat olduğu bir dönemde biz çocuklarımızı her yaş kategorisinde ve her grupta haftada iki gün ücretsiz olarak çalıştırıp hizmet vermeye devam ediyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birecik'te kızlara ve çocuklara 500 milli takım formasını gönderdi. Desteklerinden dolayı sayın Emine Erdoğan’a  teşekkür ediyoruz”